buildingtradesdir.com is een gemeenschap van facilitair managers en eigenaren van gebouwen die verantwoordelijk zijn voor de exploitatie van commerciële en openbare gebouwen. De site biedt het laatste nieuws, gearchiveerde artikelen, onderzoek en nieuwsbrieven over facilitair management.

Facilitair managers moeten steeds vaker meedenken over bedrijfsstrategische processen. Hoe kan de facilitaire organisatie optimaal bijdragen aan het realiseren van de bedrijfsdoelen? Hoe optimaliseer je interne facilitaire processen? Misschien is er wel een reorganisatie gewenst. Steeds meer bedrijven richten een facilitair loket of facilitair coördinatiecentrum in. Dit houdt in dat alle klachten, wensen, informatie en storingen centraal binnenkomen. De facilitair manager is degene die het facilitair loket opzet of aanpassingen aanbrengt in de dienstverlening van een bestaande afdeling.

Gebruikers van buildingtradesdir.com zijn professionals in bedrijven voor bedrijfsontwikkeling en -beheer, kantoor, onderwijs, gezondheidszorg, detailhandel, horeca en overheid. Deze professionals zijn betrokken bij de ontwikkeling, de bouw, modernisering en het beheer van gebouwen.

Het merk buildingtradesdir.com dient sinds 1990 eigenaren van gebouwen en facilitaire professionals. Het biedt een uniek publiek van beleidsmakers die naar buildingtradesdir.com komen voor nieuwe producten en technologie omdat het hen helpt bij het nemen van slimmere beslissingen. Geen andere organisatie biedt de platforms die buildingtradesdir.com heeft.

Jouw bereik voor het publiek van buildingtradesdir.com is niet beperkt tot alleen het tijdschrift. Het merk buildingtradesdir.com, brengt je met zijn meervoudige benadering, in contact met de facilitaire professionals, die je nodig hebt om te bereiken via gedrukte magazines, online en face-to-face! Maak via onze volledig geïntegreerde mediakanalen